Checklist Life Events

De Checklist Life Events is ontwikkeld binnen het GOUD onderzoek en gebaseerd op de Brugha life events checklist, de life events checklist van het PAS-ADD-10 interview, life events genoemd in andere onderzoeken en ervaringen van medewerkers (zoals artsen, begeleiders en gedragsdeskundigen) van verschillende zorgorganisaties. 

De Checklist Life Events bestaat uit 28 gebeurtenissen. Bij elke gebeurtenis kan worden aangegeven of dit in de afgelopen 12 maanden is voorgekomen en of dit een negatieve invloed op het dagelijks leven had. 

U kunt de Checklist Life Events, inclusief toelichting voor gebruik, opvragen via h.hermans@amarant.nl. Vermeld hierbij uw naam, discipline, (zorg)organisatie en met welk doel u de Checklist Life Events wilt gebruiken.

3 reacties op “Checklist Life Events

  1. graag ontvang ik de checklist life events als hulpmiddel om mogelijke depressieve klachten beter te signaleren bij mensen met een beperking

  2. Graag zou ik mij willen verdiepen in de Checklist Life Events in het kader van een eventueel op te zetten praktijkgericht onderzoek. Ik hoor graag van u,

    met vriendelijke groet, Wytske Strikwerda
    orthopedagoog / gz psycholoog
    ’s Heerenloo Zorggroep Expertisecentrum Advisium

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *